lørdag 20. september 2008

Lördag - 20. sep-08


I gaar kom vi oss endelig til rette i de nye familiene vaare. Beklager at det tok tid för bloggingen kom i gang, men vi fikk ikke tilgang paa internett i gaar pluss at vi alle var utrolig trött etter en laang reise helt fra Framnes. Reisen startet 03.00 paa fredag. Da kjörte vi i to neste fulle minibusser fra framnes med kurs mot flesland. Turen besto av sövn, musikk aa to runder i hver eneste rundkjöring!

Alle kom seg trygt igjennom pass og sikkerhetskontrollen, selv om noen av oss hadde noen smaa pröblemer. Flyturen gikk fort og da flyet endelig landet i Frankfurt fikk vi en omvisning paa flyplassen. Saa var turen for aa möte väres nye familier endelig i gang! Tror en del av oss lurte paa hva det var vi hadde begitt oss ut paa da vi saa alle som ventet paa oss naar vi gikk ut av bussen. Men möte gikk fint, selv om det var en smule vanskelig aa henge med siden alle snakket tysk, men er vel kansje det som er poenget med reisen? =P

Neste felles möte er ikke för mandag, helgen bestaar av aa bruke tid til aa bli kjent med familien og kansje litt shopping ? :)

Hilsen fra alle oss som er i Tyskland!

Ingen kommentarer: